maanantai 23. maaliskuuta 2015

Takatalvi

Olipas kiva herätä eräs päivä mukavaan lumipeitteeseen tuolla ulkona! Ilmat ovat olleet kylmiä viime päivät ja ihanat kevätsäät ovat historiaa, ainakin hetkeksi.
Melodifestivalen-bileet tulivat ja menivät ja herkkua oli tarjolla jos jonkinmoista! Lihapullia, toast skageneita, kladdkakaa, tulista tomaattikeittoa, muffinsseja, kanelipullaa, salaattia ja karkkia. Kaikki tarjottavat oli hurjan hyviä ja ilta meni kivasti. Tuuletettiin Melodifestivalen-biiseille, vaikka eipä ne kovin kummosia olleet, ylläripylläri.

Pariskunta hostaamassa!

Tarjoilut oli törkeen hyvät!

Koristelut ei niinkään..:D

Kuka siinä mursuna keskellä?

Käytiin tuona viikonloppuna porukalla myös Abba-museossa! Löysin meille edukkaat liput kun siellä oli joku ”Friends-day”, enpä taas tiennyt mihin soppaan meidät pistin. Päivä oli ilmeisesti tarkoitettu oikeen Abban tosifaneille, sillä ohjelma oli sen mukaista..:D Tosin laskeskeltiin että päästiin lopulta plussan puolelle: saatiin ilmaista skumppaa, päästiin kiertämään museo ihan rauhassa ja saatiinpa vielä goodie bagitkin ennen lähtöä! Alun järkytyksestä voittoon!

Näytettiin ihan lehdistön edustajilta pressikortteineen

Groupie, joka ei ottanut onnistuakseen! Vieläkin puuttuu yksi Abban jäsen.

Siinä ne kaikki nyt kuitenkin koko (vaha)komeudessaan

Tässä vielä joku kumma pariskunta, joka vähän innostui diskopallolla varustetusta huoneesta missä Abba soi täysillä...

Nyt on alkanut myös kunnon saleilu, sillä ostin kuntosalikortin ja viime viikolla tuli käytyä siellä ahkerasti. Mukaan sekoitettiin myös juoksulenkkejä, joten eiköhän tästä kesäkuntoon päästä. Pakkaa tosin sekoitti mutakakkujen leivonnat ja jämäpullien syönnit viikon aikana… Miten sitä ei koskaan osaa pitää balanssia yllä?

Miksi syödä kahvi + pulla, kun voi saada kahvin ja PULLAJÄÄTELÖÄ

Viikko meni tosiaan leppoisasti koulun, kodin ja salin välillä. Tämä perjantai alkoi kivasti aamupalalla kavereiden kera tunnelmallisessa kahvilassa Södermalmilla ja siitä jatkettiin yhden kanssa Fotografiska-museoon. En ole mikään valokuvataiteen suurin kuluttaja, mutta oli ihan mielenkiintoinen!

Lauantai alkoi samoiten aamupalalla (miten sitä saakin sovittua kahdet aamiaiset peräkkäin ulkona?).  Taloon muutti myös uusi ystävämme mr. Carson. Tutummin siis koristebulldoggi/mopsi, minkä parempi puoliskoni tänne kotiin kiikutti. Itsehän ehdotin sen ostamista lähinnä vitsillä. Noh Carson kuitenkin saapui kotiin ja on voittanut pikkuhiljaa myös minun rakkauteni puolelleen.

Tässä Mr. Carson ensimmäisessä potretissaan. Mr. Carson-nimi on saanut vaikutteita uusimmasta villityksestä tässä taloudessa; Downton Abbeysta.

Lauantai-iltana mentiin ensin yhdessä drinkeille – aika överiin hotellibaariin, ties miten sinnekin päädyttiin – ja sitten tavattiin pari kaveria vähän kotoisammassa pikkupubissa. Mulla ei alkuun ollut huikeita fiiliksiä lähteä minnekään, mutta mukava ilta siitä saatiin kumminkin aikaiseksi, vaikkei myöhään oltukaan.
Tässä kuva siitä hotellibaarista, ei tee tosin oikeutta sille. Tuo takavasemman valopallo oli jumalattoman kokoinen katosta roikkuva kristallikruunu ja tässä kuvassa ollaan siis sisätiloissa. Eli vaikka näyttää talon ulkopuolelta, niin ollaan ihan lämpimässä.

Tänään mulla alkoi myös yksi uusi kurssi: ”Litteratur och populärkultur”. Eka kurssi joka on kokonaan ruotsiksi, ellei ruotsin kielikurssia lasketa… Oli ihan mukavaa ja ymmärsinkin suurimman osan mitä siellä puhuttiin. Ilmeisesti tulossa joku ryhmätyö, sekä lopuksi palautetaan joku kotona tehtävä essee/kotitentti.

Nyt asun ihan virallisesti täällä! Vihdoin sain nimilaatan.

Koitettiin myös tänään varailla Suomen lentoja, mutta joku siinä meni vikaan eli huomenna uusi yritys. Mutta Suomi kutsuu siis 10-12.4! Sitä edeltävänä viikonloppuna on myös luvassa matka Ahvenanmaalle M:n äidinpuoleisen perheen kera, joten reissua pukkaa! Perjantaina myös luvassa uudemman kerran improteatteria, tällä kertaa kavereiden kera. Saadaan myös vieras pohjoisesta, kun M:n kaveri tulee muutamaksi yöksi, hulinaa riittää.

Terveiset tällä kertaa harmaasta Tukholmasta,


Elina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti